Töitä tarjolla tuntiassistenteille

Systeemianalyysin laboratoriossa, Matematiikan ja systeemianalyysin laitoksella on tarjolla tuntiassistentin töitä useilla keväällä 2014 opetettavilla kursseilla. Assistenttien tehtäviin kuuluu opetuksen ja sen valmistelun lisäksi mm. harjoitustöiden korjaus ja Noppasivujen päivitys. Tarkempia tietoja tehtävien sisällöistä antavat kurssien vastuuopettajat. Assistentin tehtävästä maksettava palkka määräytyy opetustuntien mukaan. Tuntipalkka on tekniikan ylioppilaalle tai kandidaatille kurssista riippuen 33-40 e/h.

Systiskurssien assarit ovat tyypillisesti 3.-N. vuoden opiskelijoita, joiden pääaineena on systis tai joku ihan muu. Hyvää tuntiopetusta ovat antaneet niin opinnoissaan hyvin kuin hieman heikomminkin menestyneet assarit. Tuntiassistenttina saat

  • hyödyllistä opetus- ja esiintymiskokemusta,
  • erityisosaamista opettamastasi aiheesta,
  • arvostetun rivin ansioluetteloosi sekä
  • kontakteja labran henkilökuntaan.

 

Assariksi hakeminen

Jos olet kiinnostunut assaroinnista, ota yhteytta sähköpostitse Antti Punkkaan (HUOM! lomalla 9.-13.12.). Kerro viestissäsi mitä kursseja olisit valmis opettamaan. Perustele lisäksi lyhyesti, miksi olisit hyvä tuntiassistentti. Liitä viestiin mukaan opintorekisteriotteesi pdf-muodossa. Varsinaista hakuaikaa ei ole ja paikat pyritään täyttämään mahdollisimman pian.

Assistentteja haetaan kursseille:

Mat-2.3114 Investointiteoria (5 op), periodi IV, vastuuopettaja DI Jussi Kangaspunta, 24 opetustuntia, 40 e/h