Aalto Systems Forum: Transforming through Foresight

Tervetuloa luento- ja keskustelutilaisuuteen

Tiistai 22.6.2010 klo 14-15

Wihurin rahasto-sali C350
Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennus,
Runeberginkatu 14-16, Helsinki.

Tilaisuuden järjestää Aalto-yliopiston teknillisen korkeakoulun Systeemianalyysin laboratorio yhteistyössä HIST-tutkimusinstituutin kanssa.

Ohjelma:

Enhancing Government through the Transforming Application of Foresight
Prof. Ron Johnston
Australian Centre for Innovation
University of Sydney, Australia

Keskustelua
Puheenjohtajana professori Ahti Salo, Aalto-yliopisto,
Systeemianalyysin laboratorio

Tausta:

Professori Ron Johnston, Australian innovaatiokeskuksen johtaja (Australian Centre for Innovation, ACIIC), on tehnyt yli kolmekymmentä vuotta uraauurtavaa työtä luomalla ymmärrystä niistä eri tavoista, joilla tiede ja teknologia vaikuttavat innovaatioprosesseihin ja -kulttuuriin, taloudelliseen ja sosiaaliseen kehitykseen sekä globaalin tietotalouden tulevaisuuteen. Hänellä on syvällistä erityisasiantuntemusta siitä, mitä eri teknologiat ja niiden kehitys merkitsevät osana laajempaa sosioekonomista ja ympäristöllistä kontekstia. Hän on toiminut useiden valtioiden ja kansainvälisten järjestöjen neuvonantajana.

Tiivistelmä 22.6.2010 pidettävästä luennosta.

Keskiviikkona 23.6. klo 12 prof. Ron Johnston toimii vastaväittäjänä väitöstilaisuudessa, jossa DI Ville Brummer puolustaa väitöskirjaansa Participatory Approaches to Foresight and Priority-Setting in Innovation Networks. Väitöstilaisuus järjestetään Aalto-yliopiston teknillisen korkeakoulun päärakennuksen salissa E (Otakaari 1, Espoo).

Ilmoittautuminen:

Tilaisuus on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Luento on englanninkielinen, ja erillistä ilmoittautumista ei tarvita. Tervetuloa!